Verbouwing woonhuis Sint Willebrord

Dit project aan de rand van Sint Willebrord omvat een bestaande woning die verbouwd is met een aangebouwde nieuwbouwwoning. Hierdoor is het geheel geschikt geworden voor twee huishoudens. Bij de bestaande woning hebben we de gevelstenen verwijderd, een Douglas houten bintconstructie geplaatst en de woning volledig geïsoleerd. Daarna is de woning opnieuw bekleed met siermetselwerk en zwarte Zweedse rabatdelen.

De samengestelde woning is in het siermetselwerk voorzien van zogenaamde muizentandjes en een terugliggende rollaag. Het prefab dak is als een geheel geplaatst, waardoor de doorlooptijd enorm ingekort werd. De aluminium gevelkozijnen, dakkapellen en zinken dakgoten met sierlijk gevormde vergaarbakken maken het geheel af.

Interieur
Binnen is de woning o.a. voorzien van een fraaie eikenhouten trap, strak stucwerk en een rustieke eikenhouten balkconstructie tussen de keuken en de woonkamer. Zo is deze landelijke dubbele woning toch modern en eigentijds.
Overweegt u een nieuwbouwwoning te laten bouwen of wilt u uw huidige woning verbouwen, zodat deze er ook weer modern en eigentijds uitziet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.