Prefab woningen

Als officiƫle ConstruQ-partner bouwen wij naast traditionele woningen ook prefab woningen volgens dit revolutionaire woningbouwconcept.

Een ConstruQ-woning is een unieke combinatie van houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer. Dit is het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouw. Dat betekent een extreem korte bouwtijd tegen lagere kosten dan traditioneel bouwen, waarbij uw woning al binnen enkele dagen wind- en waterdicht is.

Keuzemogelijkheid in prefab woningen

Er zijn 10 prachtige conceptwoningen ontworpen, die geheel naar wens kunnen worden aangepast. De afwerking en de indeling kunt u zelf bepalen. Het is zelfs mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren, zodat uw droomwoning werkelijkheid wordt met de voordelen van het ConstruQ-concept.

Snelheid door prefab

Alle onderdelen van de woning worden vooraf als complete modules gefabriceerd. Kozijnen worden vooraf in de wanden, dakkapellen, serres en erkers ingebouwd. De dakranden zijn kant en klaar afgewerkt. Wanneer alle onderdelen klaar zijn, wordt de complete woning als bouwpakket op de bouwplaats geleverd, waarna wij deze in een razend tempo samenbouwen. Bekijk hier een video van een gerealiseerd project.

Energieneutraal bouwen door unieke combinatie

De gepatenteerde combinatie van houtskeletbouw met een betonnen vloer biedt de beste eigenschappen van beide bouwmethoden. De extreem korte bouwtijd, duurzaamheid en hoge isolatiewaarde van houtskeletbouw en de grote overspanning, geluidsisolatie en mogelijkheid voor vloerverwarming van betonnen vloeren. Bij gebruik van een warmtepomp is het naast verwarmen ook mogelijk om uw woning te koelen. Een prefab woning volgens het ConstruQ-concept is dusdanig energievriendelijk dat u hiermee zelfs de basis legt voor nul op de meter.

Buitenschil

Binnen het ConstruQ-concept kunt u kiezen uit elk type gevelafwerking, zoals traditionele metselsteen, landelijk hout, of strak en modern stucwerk. Zo krijgt uw nieuwe woning precies de uitstraling die u wenst.

Afwerking en afbouw van houtskeletbouw

Omdat het ConstruQ-concept casco woningen betreft, kunt u de afbouw en afwerking zelf bepalen. Wij helpen u graag bij het plaatsen en afwerken van uw nieuwe keuken, badkamer of toilet, maar ook wanden, vloeren en plafonds werken wij vakkundig voor u af

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij snel, slim en concurrerend bouwen met ConstruQ? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en kom er alles over te weten.