Renovatie woning en nieuwbouw garage Sint Willebrord

Compleet gerenoveerd

De complete renovatie van het oude woonhuis in Sint Willebrord zorgt voor tientallen jaren woonplezier. De oorspronkelijke woning had een inpandige garage. Deze is deels afgebroken wat nieuwe ruimte in de tuin gaf. We hebben de gevel van de woning verwijderd en volledig nieuw opgemetseld. We plaatsten nieuwe kozijnen en deuren en hebben het dak compleet gerenoveerd.

De nieuwe garage hebben we gebouwd voordat we aan de woning begonnen, zodat de bewoners tijdelijk in de garage konden wonen.

Precies volgens afspraak

“BC Bouw heeft de renovatie van het huis volledig volgens afspraak afgewerkt”, aldus bewoner Jan de Rooij. “Een architect had het ontwerp gemaakt, waarbij de mensen van BC Bouw tijdens de werkzaamheden soms slimme aanvullingen hadden. Ze overlegden continue of het ging zoals wij verwachtten, en dat was erg prettig.”

Voldoet uw woning ook niet meer aan uw verwachtingen? Denk er dan eens over na om het te laten renoveren. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen bepalen of renovatie een haalbare optie is.