Nieuwbouw woonhuis kubistische stijl Roosendaal

Nieuwbouw kubistisch woonhuis

De buitengevel van dit levensloopbestendige woonhuis in moderne kubistische stijl heeft enkele bijzonderheden. Zo is de volledige benedenverdieping voorzien van gelijmde steen. De bovenverdieping is bekleed met thermisch gemodificeerde Radiata Pine planken. Dankzij het thermisch modificeren is de werking van het hout veel minder, krijgt het een mooie warme kleur en is het gewicht lager. Het witte lijnenspel is gerealiseerd met hoogwaardig Strikolith Pearlcoat pleisterwerk. In de overkapping is een stalen lichtstraat verwerkt voor lekker veel licht.

Zeer tevreden over samenwerking

“Met BC Bouw hebben we een zeer prettige samenwerking gehad van het begin tot aan de oplevering. Ze doen wat ze zeggen en werken alle details heel goed af. Het is een fijn team dat ik zeker kan aanbevelen voor iedereen die wil laten bouwen”, aldus een tevreden Wim Schrauwen. Hij geniet ondertussen samen met zijn vrouw van een prachtige levensloopbestendige woning, die wij turn-key hebben aangenomen en opgeleverd. Dit was – behalve de keuken en de beveiliging – de hele bouw en afwerking, als de installaties inclusief domotica.

Wilt u ook een nieuwbouw woning in kubistische stijl laten bouwen? Neem dan contact met ons op en zie wat er allemaal mogelijk is.